Spor yazarlari Fenerbahce Olympiakos macini degerlendirdi Son Dakika

Spor yazarları Fenerbahçe – Olympiakos maçını değerlendirdi – Son Dakika Spor Haberleri

Fenerbahçe, kadro kalitesi ve genişliği olarak tartıya koyarsak, Olympiakos’dan çok daha kaliteli bir takım. Dün 1 pozisyon dışında Yunan temsilcisinin Kadıköy’de Fenerbahçe kalesine etkili hücum yaptığına tanıklık etmedik. Ofansif olarak bu kadar etkisiz bir takıma karşı Fenerbahçe ilk yarıda coşkulu ve baskılı oynasa da 2’nci yarıda ve uzatma bölümlerinde üretkenlik sağlayamadı.

Olympiakos’un savunma hattı da çok güçlü değil. Özellikle çift sarı kartla oyundan atılan genç stoperleri Ntoi, çok sakar ve sürekli hata yapan bir oyuncu. Buna rağmen 2’nci golü bulacak çok net pozisyonları üretemedik.

74’te yapılan 3 değişiklik ise kanımca çok radikal bir hamle oldu. İsmail Kartal, Fenerbahçe’nin hücumdaki en etkili, golü atan İrfan Can’ı, sahadaki varlığı ile dahi rakibi tehdit eden Dzeko’yu ve sezonun tartışmasız en vazgeçilmez ismi Fred’i oyundan aldı.

F.Bahçe, gücünün ve kalitesinin, rakibinden oyun olarak da her alanda üstün bir takım olduğunun farkında değil miydi acaba? En azından İsmail Kartal değildi galiba… İlk maçta Ferdi. Fred ve İsmail’i yedek oturtup rakipten 3 gol yedikten sonra hamleleri yapması ne kadar yanlış ise dün akşam da 3 değerli oyuncuyu aynı anda çıkartması da hataydı.

Fenerbahçe güle oynaya rahatlıkla geçmesi gereken bir turu Olympiakos’a adeta altın tepsi ile sundu.

GÜNTEKİN ONAY – HÜRRİYET

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir